Windgeruis

Nieuwsbericht banner oorgeruis blog nieuws Egbert Egberts Premium Store Groningen

Bij m’n eerste rit viel me direct op hoeveel windgeruis (oorgesuis?) je ervaart als je 45 km/u gaat op een Stromer. De vorm van de helm schijnt ertoe te doen. Ok, ik heb meerdere gehad, er zit inderdaad verschil in maar allemaal gaven ze veel geruis. Teveel. Uiteraard persoonlijk, maar mij stoorde het. Niet alleen omdat je het verkeer achter je nauwelijks hoort, maar ook om dat je niet veel anders hoort. Als fervent vogelliefhebber vind ik het leuker om een eerste tjiftjaf te horen dan het continue geruis in mijn oren.

Gelukkig zijn er oplossingen! Wat gesneup op het internet en als eerste de slipstreamz aangeschaft. Bij het openen van het postpakketje vroeg ik me gelijk af of dit wel ging werken. Lang verhaal kort: nee.
Dus verder gezocht. Kwam ik uiteindelijk op een test van dit soort windstoppers. Op basis daarvan de Windblox aangeschaft. Het goede nieuws: deze werken wel (voldoende). Niet alle ruis is weg, maar ¾ zeker. Ik hoor daarom auto’s goed aankomen, ik hoor de banden van de fiets op het wegdek en ik hoor veel meer vogels.

Windblox is een mogelijkheid, maar ook zijn er helmen die windgeruis tegengaan. Want niet alleen is het fijner om alles om je heen goed te horen, het is ook beter voor je oren. Door het hoge geluid van het geruis kan er gehoorbeschadiging opgelopen worden. Om dit te voorkomen zijn er helmen die speciaal ontwikkeld zijn om geruis tegen te gaan. Neem bijvoorbeeld de Abus 2.0 Ace, de Lazer Anverz  en de Cratoni ECE-R2205. De laatste is zelfs geschikt voor de motor. Veiligheid, stevigheid, stil en comfortabel. Laat u informeren, pas de helm die u mooi vindt en ga veilig op pad!

Kortom: windgeruis? Op te lossen!

Een deel van dit bericht is geschreven door een klant die blogs schrijft of zijn ervaringen op de Stromer tussen Groningen – Gieten en Vice Versa. Meer blogs zijn te lezen op zijn eigen website: https://ggvvstromer.blogspot.com/

Geef een reactie

Schrijf je in voor de ST7 ARBR

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met jou op als de ST7 binnen is.

Unit 1 / Stromer AURA

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met jou op als de helm binnen is.

Stromer Zakelijke lease volledig ontzorgt

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen snel contact met jou op.

Stromer Zakelijke Smartlease

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen snel contact met jou op.

Stromer Privé lease volledig ontzorgt

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen snel contact met jou op.

Stromer Smartlease

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen snel contact met jou op.

Stuur je vraag via Whatsapp
Kunnen we je helpen?
Stuur je vraag via Whatsapp!
Hallo👋, Gerben hier van Egberts Premium Store. Ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen?