Experience Electric Day

Electric experience tt circuit 7 april Egberts Premium Store Groningen

Zondag 7 april een interessant evenement op het TT Circuit in Assen. Namelijk de Experience Electric Day! Deze dag staat volledig in het teken van elektrische voertuigen. Deze dag zijn er veel bedrijven die testmogelijkheden bieden voor verschillende elektrische voertuigen. Wij zijn aanwezig met een aantal Stromers die getest kunnen worden.

In een geweldige ambiance kan er uitgebreid getest worden. Motoren gaan over het circuit en er is toegang tot de paddock. Op de paddock staan springkussens, motorclubs, een mega motor parking, gezellige horeca en bovenal veel andere TT fans om het motorseizoen samen mee te beginnen. Hier staan wij op het Electric Experience plein. Kom gezellig langs en kom een Stromer testen!

Onder andere is er een motor van Electric Superbike Twente te bewonderen. Dit is een prachtig project van TU Twente. Voor meer informatie over de TT Experience Day kunt u kijken op de website van TT Circuit Assen.

Over Stromer

Meer dan een e-bike alleen. Een groot samenspel van techniek en design, levert een perfect beeld op van de unieke Stromer. Innovatieve techniek, slim design en individuele aanpassingsmogelijkheden creëren een onvergetelijke rijbeleving. Een e-bike dient precies bij u te passen. Daarom is iedere Stromer configureerbaar en kan het individueel worden ingesteld. Rol met de luchtbanden comfortabel naar uw werk. U wordt zonder turbulentie naar uw bestemming gebracht, door optimale demping, dankzij hoogwaardige materialen en een uitgebalanceerde geometrie.

Graag tot zien op het TT Circuit in Assen. De toegang is gratis en u bent welkom tussen 10:00 en 15:00 uur!

 

 

 

Geef een reactie

Schrijf je in voor de ST7 ARBR

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met jou op als de ST7 binnen is.

Unit 1 / Stromer AURA

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met jou op als de helm binnen is.

Stromer Zakelijke lease volledig ontzorgt

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen snel contact met jou op.

Stromer Zakelijke Smartlease

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen snel contact met jou op.

Stromer Privé lease volledig ontzorgt

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen snel contact met jou op.

Stromer Smartlease

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen snel contact met jou op.

Stuur je vraag via Whatsapp
Kunnen we je helpen?
Stuur je vraag via Whatsapp!
Hallo👋, Gerben hier van Egberts Premium Store. Ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen?