Doorfietsroute Enquête

Op de website mijnfietspad.nl doen de provincie Drenthe en Groningen een onderzoek naar het fietspad tussen Groningen en Haren. Omdat veel van onze klanten hier langsfietsen zijn wij bereid om de provincies een handje te helpen. Dus fiets u vaak over dit fietspad? Vul dan de enquête in! Klik hier voor de enquête. 

Lees hieronder de tekst zoals beschreven op website van Provincie Drenthe en Provincie Groningen:

Ervaringen van fietsers en wandelaars gezocht!

De provincies Groningen en Drenthe voeren een onderzoek uit naar de mening en ervaringen van de gebruikers van het fietspad langs het Noord-Willemskanaal, tussen de stad Groningen en Haren. Fietst of loopt u hier wel eens? Dan zijn wij benieuwd naar uw ervaringen.

Vorig jaar is het fietspad tussen de A28 en het Noord-Willemskanaal opnieuw aangelegd, omdat het onderdeel gaat uitmaken van de nieuwe doorfietsroute tussen Groningen en Assen. De gebruikers van dit pad verschillen qua snelheid nogal van elkaar. Je komt er wandelaars en hardlopers tegen, fietsers op snelle speed pedelecs, racefietsen, elektrische fietsen, ‘gewone’ fietsen en fietsende coaches van de roeiers in het kanaal. Deze enquête is onderdeel van een onderzoek dat als doel heeft uit te zoeken hoe we ervoor kunnen zorgen dat iedereen op een prettige en veilige manier gebruik kan maken van het fietspad.

Enquête

Tot uiterlijk 12 mei kunt u de enquête invullen. Het invullen duurt maximaal 5 minuten en u maakt daarmee kans op een polaroidcamera of e-reader.

Fietsvriendelijke provincie

Doorfietsroutes in de regio Groningen-Assen zijn fietspaden met weinig of geen verkeerslichten en zoveel mogelijk voorrang op kruispunten. Deze brede en comfortabele fietspaden worden goed onderhouden en worden in de winter als eerste sneeuw- en ijsvrij gemaakt. In Groningen willen we een fietsvriendelijke provincie zijn en blijven. Dit doen we onder andere door het zo aantrekkelijk mogelijk te maken om de fiets te pakken. Lekker doorfietsen? Neem de Doorfietsroute, de snelle verbinding tussen dorp en stad!

Dit onderzoek wordt uitgevoerd in opdracht van:

Geef een reactie

Schrijf je in voor de ST7 ARBR

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met jou op als de ST7 binnen is.

Unit 1 / Stromer AURA

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met jou op als de helm binnen is.

Stromer Zakelijke lease volledig ontzorgt

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen snel contact met jou op.

Stromer Zakelijke Smartlease

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen snel contact met jou op.

Stromer Privé lease volledig ontzorgt

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen snel contact met jou op.

Stromer Smartlease

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen snel contact met jou op.

Stuur je vraag via Whatsapp
Kunnen we je helpen?
Stuur je vraag via Whatsapp!
Hallo👋, Gerben hier van Egberts Premium Store. Ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen?