Snelle e-bike en Egberts Premium Store in het nieuws

egbert egberts speed pedelecs nieuws stromer

Ongetwijfeld heeft u er iets van meegekregen. Gisteren is de S-pedelec ruim voorbij gekomen in het nieuws, vele nieuwsorganisaties delen het laatste nieuws over de toenemende trend op het gebied van de ‘snelle e-bike’. Onze winkel werd goed gevonden door verschillende nieuwsorganisaties, gisteren hadden we daarom RTV Noord en de NOS op bezoek. Een dag ervoor had Egbert al een interview afgenomen voor Dagblad van het Noorden (DvhN). Hier zijn we best een beetje trots op.

Nieuwsbericht DvhN

Egberts begon aan het Damsterdiep niet zomaar de zoveelste fietsenwinkel, maar een speciaalzaak met iets nieuws: speed pedelecs. Want in die extra snelle e-bikes, waar je tot 45 kilometer per uur mee haalt, zag hij wel toekomst. „Natuurlijk duurt het even voor je zoiets goed van de grond hebt”, erkent hij, „maar nu zit er lekker tempo in. De speed pedelec is echt booming. ”

Zoveel blijkt ook uit de cijfers over speed pedelecs die het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) vandaag publiceert. Het CBS telde in juli hoeveel supersnelle e-bikes er in Nederland rondreden en vergeleek dat aantal met juli 2017. Conclusie: er lijkt een behoorlijke opmars bezig…. Lees het hele bericht op de website van Dagblad van het Noorden over de Speed-pedelec.

Noord Vandaag – RTV Noord

Beppie ging op pad en zocht een handelaar en gebruiken. Egbert legt haar graag uit hoe het werkt en Beppie mag ook zelf even testen. “Je voelt je er wel echt lekker op, daar ga ik!” Waren haar woorden. Bekijk het volledige item op RTV Noord. Het begint ongeveer bij 2:35 minuten.

rtv noord bij premium store1

NOS achtuurjournaal

‘Scheuren op de fiets, met de speed-pedelec kan het’. Het NOS-nieuws brengt het item aanbod tijdens het achtuurjournaal. Een leuk stukje, waarbij een klant van ons wordt geïnterviewd en gefilmd op haar fiets. Een interessant item. Bekijk het item van NOS over de snelle e-bike, begint bij 20:07 minuten.

NOS nieuws bij Egberts premium store

Schrijf je in voor de ST7 ARBR

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met jou op als de ST7 binnen is.

Unit 1 / Stromer AURA

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met jou op als de helm binnen is.

Stromer Zakelijke lease volledig ontzorgt

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen snel contact met jou op.

Stromer Zakelijke Smartlease

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen snel contact met jou op.

Stromer Privé lease volledig ontzorgt

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen snel contact met jou op.

Stromer Smartlease

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen snel contact met jou op.

Stuur je vraag via Whatsapp
Kunnen we je helpen?
Stuur je vraag via Whatsapp!
Hallo👋, Gerben hier van Egberts Premium Store. Ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen?