Nieuwe Stromer met Belt Drive!

Stromer ST2020

Op uitnodiging van Stromer zijn wij aanwezig op de Eurobike in Friedrichshafen. Ze zouden met iets unieks aankomen, dus de nieuwsgierigheid was gewekt. Op de show waar alle merken met heel veel vernieuwingen komen is het rondlopen in een snoepwinkel.

De prachtig grote stand van Stromer is strak aangekleed met een timeline van de afgelopen 10 jaar, het huidige aanbod en natuurlijk de nieuwe ST1 die onlangs is onthuld. Wat meteen opviel is dat het druk was op de stand van Stromer.

Nieuw! Stromer ST2020

We laten jullie niet langer in spanning, want waar Stromer dit jaar mee komt is echt uniek! Een Stromer met belt drive (riemaandrijving) en geïntegreerde versnellingsnaam met 5 schakelmogelijkheden. Het frame van de ST2020 lijkt op die van de nieuwe ST1 en heeft ook de vergelijkbare comfort zithouding. Het frame is op de achterbrug aangepast, zodat de riem gemonteerd kan worden. Verder heeft dit nieuwe paradepaardje alle connectiviteitsmogelijkheden die we gewend zijn van Stromer; GPS, 3G, Bluetooth en een slim slot.

Het voordeel van een riemaandrijving is dat de levensduur stukken langer is dan het gebruik van een ketting. Daarbij heeft de riem ook minder onderhoud nodig. Deze Stromer heeft dezelfde accukeuzes. De prijs van de Stromer komen we graag binnenkort bij jullie op terug!

Stromer ST3 jubileum editie

Stromer heeft ons niet alleen verrast met de ST2020, maar ook met de geweldige kleur van de Stromer ST3 jubileum editie. Deze jubileum editie heeft dezelfde specificaties als de standaard ST3. De jubileum editie is speciaal ontworpen voor het 10-jarige jubileum van Stromer. Deze wordt met een unieke kleur en limited oplage aangeboden. Zoals de verwachting nu is wordt de nieuwe editie volgende week (week 36) al leverbaar. Telefonisch is de ST3 limited edition te pre-orderen en z.s.m. ook via deze site. We houden je op de hoogte!

Bekijk hieronder de eerste foto’s.

Het blauwe Stromer model is de ST2020, de rode is de ST3 jubileum editie!
Alle foto’s zijn eigen foto’s.

Stromer ST2020 belt driveStromer ST2020 belt drive
Stromer ST2020 belt drive

Stromer ST3 jubileum edition

Schrijf je in voor de ST7 ARBR

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met jou op als de ST7 binnen is.

Unit 1 / Stromer AURA

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met jou op als de helm binnen is.

Stromer Zakelijke lease volledig ontzorgt

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen snel contact met jou op.

Stromer Zakelijke Smartlease

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen snel contact met jou op.

Stromer Privé lease volledig ontzorgt

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen snel contact met jou op.

Stromer Smartlease

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen snel contact met jou op.

Stuur je vraag via Whatsapp
Kunnen we je helpen?
Stuur je vraag via Whatsapp!
Hallo👋, Gerben hier van Egberts Premium Store. Ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen?